Your Site Title

Over ons

 

Die jongen in dat kleurrijke hemd is Abdelkarim El-Fassi. Hij richtte in 2012 Zouka op. Met een achtergrond in de journalistiek heeft hij oog voor nieuwe perspectieven en ideeën. Hij is geen liefhebber van een vaste kantoorplek en gestroomlijnde werkprocessen. En op zijn best met koffie op. Hij kwam er redelijk snel achter dat je met alleen creativiteit geen bedrijf kunt runnen.

Asma El-Fassi, zag al snel de potentie van Zouka in. Ze gaf in 2015 haar vaste baan op om van Zouka een volwassen organisatie te maken. Met een netwerk van experts die graag met ons werken en vice versa. Sindsdien is zij de managing director en verantwoordelijk voor alle producties.

Voor de vertaling naar business is Hicham Issaouti de juiste man. Hij kan acteren maar zijn sympathieke overkomen is nooit gespeeld. Met zijn marketing & tech achtergrond ziet hij niet alleen mogelijkheden in de culturele sector, maar zeker ook in het bedrijfsleven. Waar de uitdagingen rondom diversiteit & inclusie vrijwel dezelfde zijn.

Op het netvlies komen van kleurrijk talent, je boodschap laten landen bij nieuwe doelgroepen en tegelijkertijd streven naar activatie vraagt om een duurzame strategie. De ideeën die wij bedenken zijn onderscheidend en we duiken graag het creatieve proces in. Het begint echter met jouw verhaal en de oprechtheid in de wil tot verandering.

Wij verkennen graag de mogelijkheden onder het genot van een bakje koffie.